22bet

Pentru a testa cota 22Bet, am decis sa realizam un test de comparare a cotelor cu Betway. Am ales un meci palpitant al League of Legends LCK dintre Hanwha Life Esports si KT Rolster si am constatat ca 22Bet au reusit sa tina pasul cu cotele de la alte case de pariuri.

Pentru o victorie Hanwha Life Esports, Betway a oferit cote marginal mai bune de 2,60 in comparatie cu 22Bet, cu 2,54. Dar pentru un castig KT Rolster, 22Bet a reusit sa va ofere un pret mai bun de 1,51 in comparatie cu cota de Betway de 1,40. Asa ca nu uitati sa cumparati cele mai bune sanse pentru pariurile dvs. sportive.

Este destul de comun sa constati ca multe case de pariuri va permit doar sa faceti pariuri castigatoare de meciuri pentru meciurile din sport. Dar am descoperit ca 22Bet merg mult mai departe, permitandu-va sa alegeti si sa alegeti dintr-o multime de piete de pariuri interesante pentru fiecare expeditie a sporturilor.

Pentru meciurile League of Legends puteti paria pe care echipa va efectua o ucidere in cvadru, pentru jocurile CSGO puteti paria pe numarul total de harti, iar pentru meciurile Dota 2 puteti paria chiar pe numarul total de fragmente. Daca doar toate rezervarile v-au oferit o alegere atat de buna pentru pietele de pariuri.