Sportingbet

Pentru a incepe inregistrarea, faceti mai intai clic pe linkul „INREGISTRARE ACUM” din partea dreapta sus a paginii de start a sportingbetului pentru a incepe sa aplicati. Numai 18 ani va trebuii sa aveti varsta minima!

Se va deschide o noua fereastra de inregistrare. Completati informatiile personale si datele de contact inainte de a face clic pe „continua”. Trebuie completate trei ecrane.

In ecranul de inregistrare final, asigurati-va ca cititi termenii si conditiile si bifati caseta inainte de a face clic pe butonul „CREATI CONT” pentru a termina.

Cum sa va faceti primul depozit

1 Daca este necesar, faceti clic pe linkul de autentificare sportingbet si conectati-va cu numele de utilizator si parola.
2 Faceti clic pe butonul „depozit” din partea stanga sus a ecranului pentru a incepe procesul de depunere.
3 Selectati metoda de plata necesara din selectia disponibila.
4 Introduceti detaliile necesare pentru metoda de depozitare aleasa. De exemplu, daca alegeti cardul de credit, va trebui sa introduceti detaliile cardului si sa adaugati cardul.
5 In sfarsit, faceti clic pe butonul „Trimite” pentru a confirma prima depunere.
Si uite asa dupa parcurgerea acestor doua etape de inceput puteti spune ca sunteti gata sa plasati pariuri castigatoare la Sportingbet si sa va bucurati de experiente minunate la jocurile de casino.