Poate crezi că un brand urias ca Betfair este de cand lumea si pamantul, insa ei au intrat în afaceri de abia în anul 2000. Insa povestea lor de succes vorbește de la sine, avand in prezent peste 1 milion de utilizatori activi la nivel global si inregistrand  venituri săptămânale de peste 50 de milioane de lire sterline. Ceea ce inseamna ca Unibet este o agentie de pariuri de succrs, dar si serioasa.

Poate ca cel mai mare avantaj competitiv al agentiei este faptul ca Betfair iti permite sa pariezi impotriva altor persoane prin Betfair Betting Exchange, cea mai buna platforma de pariuri in contrapartida din lume. În plus, Betfair are una dintre cele mai bune aplicații mobile de pe piață, iar echipa de servicii pentru clienți este una de excepție. Tot la capitolul plusuri mentionam transmisiile live, care sunt excelente și, cel mai important, gratuite, iar oferta generală a Betfair este una excepțională.

In ceea ce priveste siguranța și securitatea, Betfair este o agentie online licențiata, în timp ce criptarea SSL de ultimă generație ajută la consolidarea securității contului și a tranzacțiilor dumneavoastra.

Betfair este privit ca o abordare standard a industriei atunci când vine vorba de a determina cote corecte și competitive. Sunt extrem de rare cazurile in care sa gasesti cote mai mici decat ale competitorilor, indiferent daca evenimentul sportiv este unul major sau minor. Trebuie totusi sa amintim de comisionul de până la 5% care este preluat din fiecare câștig obținut prin intermediul facilității Betfair Betting Exchange.

Iar catalogul ofertei Betfair este unul foarte generos, fiind unul dintre cele mai mari pe care il veti întâlni. Desigur, fotbalul și cursele de cai tind să fie principalele două zone de interes la Unibet, dar veți găsi, de asemenea, o acoperire cuprinzătoare a evenimentelor NFL, NBA, NHL, tenis și cricket. La fel ca si alte agentii on-line, si Betfair ofera pariorilor ogramada de surprize, unele chiar distractive, cu diferite opțiuni de pariere alternative, cum ar fi evenimentele politice, emisiuni TV și multe altele.

Pariurile live reprezintă un alt motiv semnificativ pentru care sa alegi universul Betfair, fiind acoperite aproape toate evenimentele importante din fotbal, curse de cai și cricket. iar oricine va plasa un pariu de cel puțin 2 lire (sau echivalentul in alte monezi) va avea ocazia să se bucure de serviciul de streaming live.

Aplicația mobilă este una de exceptie, atat in ceea ce priveste pariurile sportive, cat si a restului de jocuri online Betfair.

Despre serviciul clienți Betfair nu avem decât cuvinte pozitive, cu exceptia faptului că încă nu oferă asistență telefonică 24/7. Puteți insa intra în legătură cu chat-ul live 24/7.

Avand in vedere cele mentionate anterior, in opinia noastra Betfair rămâne un lider de piață în ceea ce priveste pariurile sportive.