Tipuri de bonusuri disponibile pe 22Bet la pariurile sportive

Prima oferta bonus pe care am intalnit-o a fost bonusul de bun venit pentru sportive. Cu aceasta promotie, noii clienti pot primi un bonus de 100% la depunerea initiala a cartii de sport. Desi ne place meciul de 100%, capacul bonus este cel care ne lasa sa renuntam. Din pacate, jucatorii pot castiga doar 122 GBP. In comparatie cu multe alte carti sportive online si cazinouri, aceasta este doar o fractiune din ceea ce vedem de obicei.

Un alt mod in care poti castiga niste bani bonus de la ei este prin promovarea reincarcarii cartilor de sport. In fiecare vineri, puteti primi un bonus de 100% la orice depuneri de reincarcare pentru contul dvs. de pariuri sportive. In momentul revizuirii noastre 22Bet, aceasta promotie avea o suma maxima mica de bonus de 100 de lire sterline.

Lucrurile s-au imbunatatit putin in timpul recenziei noastre 22Bet dupa ce am verificat bonusurile pentru clientii interesati de jocul cazinourilor. Cu oferta lor de bonusuri de bun venit la cazinou, 22Bet ofera clientilor un meci de depunere de 100% la deschiderea depozitelor. Aici, suma maxima a bonusului este de 300 GBP. In timp ce valoarea bonusului este imbunatatita fata de bonusul de bun venit la Sportsbook, este inca mult mai mica decat oferta medie de bun venit la cazinoul online.

Un alt mod in care s-ar putea sa castigi bonus cash cu 22Bet este prin cursa lor de sloturi saptamanale. Jucand sloturi in fiecare saptamana, sunteti introdus automat pentru a castiga partea dvs. de pana la 3.000 de lire sterline. Primii 30 de finalisti in fiecare saptamana vor castiga automat o parte din fondul saptamanal de premiere. Asigurati-va ca consultati clasamentul pentru a vedea unde va aflati in raport cu competitia.

Am avut mari sperante pentru bonusurile si promotiile pe care ne-am asteptat sa le vedem in timpul examinarii noastre. Cu toate acestea, am ramas foarte subprimati de ceea ce am gasit. Desi suntem bucurosi ca au unele oferte, numarul total de promotii, cuplat cu potentialul redus de bonus asociat cu acestea, este in general foarte slab. Pentru a contribui la imbunatatirea lucrurilor, va recomandam cu tarie mai multe oferte, impreuna cu sume potentiale mai mari.

Partner 22bet Portugal: bbbet-pt.com