Baumbet

Faptul ca site-ul si aplicatia sunt atat de usor de navigat in jurul dvs. asigura ca nu veti deveni niciodata frustrat atunci cand incercati sa plasati un pariu pe orice si veti putea gasi intotdeauna pariul pe care doriti sa il plasati cu usurinta.

Adancimea pietelor pe fiecare eveniment este buna, desi nu este chiar acolo cu case de pariuri de top, iar cotele sunt competitive, dar din nou nu se afla in varful grilei.

La fel ca toate celelalte case de pariuri online, Baumbet opereaza un serviciu prin care oamenii pot paria pe diferite evenimente sportive pe masura ce se desfasoara.

Aceasta inseamna ca este posibil sa plasati pariuri pe astfel de lucruri precum momentul urmatorului gol intr-un meci de fotbal sau pe urmatorul jucator pentru a inscrie un cos intr-un joc de baschet. Sansele date pentru aceste aparitii se schimba in mod constant, astfel incat site-ul web este actualizat rapid pentru a va asigura ca obtineti mereu cote corecte.

Pariurile live la Baumbet pot fi gasite folosind fila In joc din bara de navigare din partea de sus a filei Sport – se afla si in al doilea loc in meniul din stanga si usor de accesat in aplicatie.

Aici veti fi accesat la toate evenimentele pe care le ofera cote live, facand clic pe un eveniment deschide toate pietele disponibile in zona principala de continut. In partea dreapta a ecranului, veti vedea un widget de tip scoruri in direct care va tine la curent cu punctajul si statisticile jocului, mai jos veti vedea cotele de potrivire.