Cum are grija Betwinner de jucatorii sai in orice moment al zilei

In calitate de client Betwinner, daca intampinati unele probleme, trebuie sa stiti ca aveti sansa de a fi in contact cu personalul de asistenta Betwinner. Daca aveti nevoie de asistenta imediata, puteti contacta personalul de asistenta utilizand optiunea de cazino online Live Chat.

Jucatorii care nu pot primi ajutor prin intermediul Live Chat, au, de asemenea, posibilitatea de a completa formularul de contact aflat pe pagina de contacte a cazinoului online sau de a trimite un mesaj direct la info-en@betwinner.com.

Cazinoul online are, de asemenea, o linie telefonica +44203939362996 pe care jucatorii o pot contacta daca toate celelalte canale de asistenta nu functioneaza. Daca linia de asistenta este activata, jucatorii pot consulta in continuare sectiunea de intrebari frecvente detaliate pentru a gasi solutii posibile la problemele sau indoielile lor.

In ciuda faptului ca este un site relativ nou, BetWinner ofera o gama larga de metode de plata. Ca si in alte cazinouri online, jucatorii ar trebui sa gaseasca relativ usor tranzactiile cu cardul de debit sau de credit Visa, Master si Maestro.

In plus fata de acestea, cazinoul online ofera si sisteme de plata alternative precum QIWI, WebMoney, Yandex.Money, Skrill, American Express, Toditocash, Moneta.ru, Jeton Wallet, Paydunya, AllPay, Alipay, Siru Mobile, Tele2, MegaFon, Telepay , Euroset, Svyaznoy, Amigo, Neteller, ecoPayz si multi altii.

Tranzactiile, indiferent de tipul de metoda de plata utilizata, sunt protejate prin utilizarea criptarii SSL de catre cazinoul online. De asemenea, este in curs un proces de verificare a clientilor pentru noii jucatori pentru a preveni frauda si furtul de identitate.

Daca recenzia noastra v-a intrigat suficient si va intrebati cum sa va ronegistrati pentru a va arunca o privire asupra ofertei acestei platforme, cititi articolul nostru si va vom explica ce sa faceti!

In primul rand, retineti ca procesul de ronegistrare este usor si gratuit! Ca prim pas trebuie sa accesati pagina oficiala a site-ului. Odata ajuns acolo, veti vedea un buton in partea dreapta sus care scrie „Inregistrati-va”. Faceti clic pe el si puteti incepe procedura! Va fi deschisa o noua pagina in care trebuie sa completati urmatoarele informatii.

Odata ce ati terminat acest lucru, ramane doar un ultim pas. Ypu trebuie sa va acceseze e-mailul si sa faceti clic pe linkul de confirmare pe care l-ati primit. Felicitari, ronegistrarea dvs. este completa!

Cand vine vorba de oferirea unei experiente de jocuri de noroc complete, BetWinner reprezinta deja una dintre cele mai bune optiuni disponibile pe piata.