Platforma 22Bet

22Bet are un site web ușor de utilizat, cu un design impresionant și o interfață simplă de utilizare. Puteți filtra și sorta cu ușurință evenimentele în funcție de o serie de parametri, cum ar fi: Toate, Populare, Blackjack, ruleta, sloturi, jackpoturi etc.

Acest lucru înseamnă că veți economisi timp, deoarece nu va trebui să Unibet mergeți la fiecare secțiune a ofertei de sport sau cazino pentru a găsi ceea ce căutați. In plus, înregistrarea, schimbarea limbii site-ului, accesarea listei de bonusuri și metodele de plată sunt foarte usor de utilizat.

Aplicația mobilă 22Bet

Atât utilizatorii de Android. cât și iOS pot descărca aplicația 22Bet și o pot folosi pe dispozitivele lor mobile. Toate caracteristicile și funcționalitățile majore ale site-ului de pariuri au fost incluse în versiunea aplicatiei mobeile 22Bet pentru Android și dispozitivele Apple. Iar dacă nu aveți niciunul dintre sistemele de operare mobile menționate mai sus, puteți accesa 22Bet direct de pe browserul telefonului.

Securitate si serviciul de relatii cu clienții

22Bet este unul dintre liderii site-urilor de pariuri sportive, pentru care securitatea clientilor sai este primordiala. In general, site-urile de pariuri si-au luat toate măsurile necesare pentru a proteja detaliile personale ale clienților, iar 22Bet nu face exceptie. 22Bet utilizează cea mai recentă tehnologie de criptare SSL pentru a proteja informațiile sensibile.

Personalul de asistență pentru clienți de la Unibet este foarte prietenos și receptiv. Sunt întotdeauna gata să răspundă la orice întrebare pe care o puteți avea. Pentru a intra in legatura cu acesta, puteți utiliza sistemul de chat live – dacă aveți nevoie de ajutor rapid sau scriindu-le un e-mail la support-en@22bet.com și vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Metode de plata la 22Bet

22Bet oferă o listă lungă de metode de plată, care pot fi utilizate atât pentru depuneri cât și pentru retrageri. Acestea includ includ:

MasterCard

Visa

Skrill

e-Money

e-Pay

Fastpay

Neteller

ecoPayz

Flexepin

Bitcoin

PayPal

Entropay

Bani Airtel

Vouchere diverse

Skrill 1-Tap si multe altele.

Există 142 de soluții de plată pe 22Bet. Acest lucru înseamnă că jucătorii vor găsi cu siguranță o metodă de plată care li se potrivește. Depunerile sunt de obicei instantanee, dar retragerile durează mai mult (2 până la 14 zile), în funcție de metoda de plată aleasă.

Rețineți că puteți depune bani doar în contul dvs. online 22Bet printr-o metoda de plată care este, de aemenea, pe numele dumneavoastra.

Pentru a evita complicațiile ulterioare, noi vă recomandăm să utilizați aceste metode de plată atunci când vine vorba de efectuarea unui depozit:

Skrill

AstroPay

Carduri de debit / credit

ECOBANQ

Succes!