Oferta Betstars

BetStars oferă jucătorilor sai o gamă largă de evenimente sportive pe care să parieze, cu o cantitate excepțională de piețe de pariuri. Cotele sunt destul de standard ca în cazul majorității caselor de pariuri, iar pariurile live sunt ușor de utilizat. Mai mult, faptul că Betstars oferă streaming în direct pentru cursele de cai este un mare avantaj si cu siguranta ca vor exista clienti care isi vor face cont la Betstars pentru pariuri pe curse de cai.

Există o mare varietate de sporturi pe care poți paria la BetStars, cu peste 27 de categorii de sporturi disponibile, dar si alte domenii de interes, precum politica si divertisment. Fanii sporturilor extrem de populare precum fotbalul și tenisul sunt bine „aprovizionati” la Betstars, dar puteți paria și pe sporturi precum jocuri gaelice și rugby, precum și pe sporturile americane precum fotbalul NFL. Categoria politică acoperă evenimentele politice din Marea Britanie și SUA, spre exemplu, precum rezultatul viitoarelor alegeri generale ale Regatului Unit.

BetStars evidențiază, de asemenea, câteva pariuri populare pe pagina de start, precum și acele pariuri special selectate care au cote marite.

La Betstars vă puteți bucura de o varietate de pariuri. In plus, există o gamă completă de tipuri de pariuri la BetStars, profunzimea ofertei fiind generoasa, iar bonusurile pentru acumulatori la sporturile americane și la cursele de cai ne demonstreaza inca o data atenția pe care BetStars o acordă clienților.

Pariurile live la Betstars

O gamă largă de piețe live completează opțiunile standard de pariere la BetStars și puteți pune pariuri live pe fotbal, baschet și tenis de pe desktop sau de pe mobil. Pariurile live au propria filă dedicată pe pagina principală, astfel încât este extrem de ușor să găsești piețele de pariuri live si sa-ti plasezi pariurile.

Pariați mai mult pentru a deveni un client VIP BetStars!

Puteți deveni un VIP BetStars si va veti deschide noi orizonturi si, binenteles, veti avea o serie de avantaje. Cum sa devii un client VIP BetStars? Foarte simplu. Va trebui sa pariati mai des, întrucât starea dumneavoastra VIP este determinată de valoarea pariurilor dumneavoastra, de frecvența acestora și de durata contului dumneavoastra Betstars. Dacă va incadrati ați fost selectat să deveniți client VIP, atunci veți fi informat prin e-mail.

Tineti aproape de Betstars prin social media!

Puteți accesa canalele de socializare BetStars prin pictogramele Facebook și Twitter, care sunt situate aproape de partea de jos a paginii de pornire. Pagina de Facebook BetStars are peste 58.000 de like-uri si urmaritori și oferă conținut promoțional, dar și videoclipuri. Contul de Twitter are aproape 22.000 de urmăritori, conținutul oferit fiind la fel cu cel de al paginii de Facebook. Există, de asemenea, un canal Youtube, care reproduce conținutul video de pe celelalte canale de socializare.