Pariurile live la Unibet

În plus față de oferta excelentă de pre-joc, platforma de pariuri live Unibet este de prim rang, clientii Unibet avand sansa de a plasa pariuri live pe o mare varietate de sporturi. Linkul către pagina live se află în partea de sus a tabloului de bord și puteți da clic pe acesta pentru a vizualiza piețele de pariuri live disponibile din diferite sporturi, precum și evenimente viitoare. Sporturile live prezente la Unibet includ fotbalul, baschetul, hocheiul pe gheață, tenisul de masă, voleiul și sporturile virtuale si multe altele.

Iar fiecare eveniment live oferă mai mult decât suficiente oportunități de pariere. De asemenea, Unibet permite clientilor sai să prezica ce se va întâmpla în următoarele câteva secunde sau minute la meciurile selectate, iar pariurile sunt decontate în 60 de secunde, cu ajutorul optiunii de „Action Betting”. Celălalt lucru care face ca produsul de pariuri live Unibet să fie remarcabil este disponibilitatea unui serviciu de transmisie live streaming Unibet, pe care il poți accesa atât timp cât ai soldul contului Unibet pozitiv. Asa ca nu mai ezita si fati cont la Unibet acum! Jucătorii pot utiliza, de asemenea, statisticile detaliate ale meciurilor furnizate de casa de pariuri online Unibet pentru a fi cat mai informati.

Pariurile mobile la Unibet

Puteți fi sigur că nu veți pierde niciodată sansa de a paria atunci cand doriti dacă vă alăturați Unibet. Deoarece la Unibet puteti paria atat de acasa, de la un desktop, cat si de pe dispozitivele mobile. Site-ul mobil Unibet este bine optimizat pentru asta, ceea ce face mai ușor să plasați pariuri din mers, atât timp cât aveți o conexiune de internet fiabilă. Iar aplicatiile pentru dispozitivele iOS si Adroid sunt cu adevarat fiabile si atragatoare, asa ca nu ezitati si descărcati-le pentru o experiența mobila de neegalat.

Metode bancare de depunere si de retragere la Unibet

Metodele de depunere la Unibet sunt foarte numeroase, in continuare vom enumera doar cateva: cardurile de debit: Visa, Visa Electron, MasterCard și Maestro, PayPal, Paysafecard, Trustly, Skrill, Neteller, Apple Pay, Transferurile bancare etc.

In ceea ce priveste retragerile, clientii Unibet pot solicita să-si retragă fondurile folosind oricare dintre metodele de mai sus, cu exceptia Paysafecard. Cei care folosesc vouchere Paysafe pentru a-și finanța conturile pot solicita retragerile la Unibet printr-un simplu transfer bancar.

Mult succes! Incepe-ti aventura la Unibet pariind pe meciurile live de pe mobil. Din propria experienta va asiguram ca merita!