Fondată în 2001, agentia de pariuri on-line NetBet a devenit una dintre cele mai importante case de pariuri din lume. Funcționând cu o licență Lagos, NetBet oferă pariorilor o mare varietate de sporturi diferite și are o gamă largă de piețe de pariuri, precum și numeroase opțiuni pentru aproape fiecare eveniment oferit. Am testat NetBet pentru a analiza și a face o recenzie in ceea ce priveste oferta de bun venit, termenii de utilizare, înregistrare, depunere și procedura de retragere.

Chiar pe pagina principală NetBet puteți găsi linkul către formularul de înregistrare, în colțul din dreapta sus. Dacă descărcați aplicația mobilă si intrati de pe un dispozitiv mobil pe NetBet, vi se cere să vă înregistrați imediat contul. Deschiderea unui cont la NetBet este o chestiune destul de simplă și este nevoie doar de trei pași, plus un pas suplimentar pentru a solicita primul bonus de depunere, pentru a finaliza înregistrarea.

La primul pas, vi se cere să vă configurați contul furnizându-vă adresa de e-mail, parola și moneda. La pasul următor, NetBet vă solicită să furnizați câteva detalii ale contului, in scopuri de verificare: prenumele și prenumele, așa cum se arată pe actul dumneavoastra de identitate, precum și numele de utilizator și data nasterii, pentru a se verifica ca aveti peste 18 ani. La pasul al treilea, vi se solicită să furnizați datele de contact. NetBet informează clienții prin SMS despre premiile speciale și promoțiile exclusive. În cele din urmă, puteți continua să solicitați bonusul de înscriere de bun venit cu un cod bonus NetBet.

Crearea unui depozit la NetBet

După completarea formularului de înregistrare, puteți continua să efectuați prima plată. NetBet oferă trei opțiuni diferite de depunere, adică Paystack, Interswitch și Neteller. Primele două opțiuni includ metode tipice precum Mastercard și VISA, precum și tranzacții prin intermediul Zenith Bank. În comparație cu alte case de pariuri, aceasta este o selecție destul de mică de metode de depunere, dar acoperă cele trei opțiuni principale (adică card de credit, transfer bancar și portofel electronic).

Bonusul de bun venit la NetBet

Oferta in ceea ce priveste bonusul de bun venit la NetBet se adresează doar clienților noi din România, iar pentru a te califica trebuie sa urmezi urmatorii pasi, foarte simpli:

  1. Sa-ti faci un cont nou la NetBet și sa realizezi prima depunere pe platforma Sport Netbet prin metodele specificate mai sus;.
  2. Sa plasezi primul tău pariu, indiferent de sport. Acesta poate fi ales din pferta pre-meci sau din cea live, poate fi simplu sau combi, insa conditia este sa aiba cota minimă de 1.6 pe selecție. Iar miza minimă pariată este de numai 5lei, pentru ca parul sa fie eligibil pentru promotie.

Dacă pariul tau plasat va fi stabilit ca si necâștigător, Netbet îți va oferi un FREEBET, in valoare egala cu valoarea mizei plasate. Suma maxima pe care un parior o poate primi este de 500 de lei (sau in moneda de joc cu care v-ati inregistrat – euro, dolar american, lira sterlina etc.). Suma este transferata direct în contul de client NetBet si este disponibila imediat pentru pariuri. Atentie insa si la termenii si conditiile specifice acestui pariu. Dupa creditarea freebetului, aveti 8 zile la dispozitie sa jucati suma respectiva, deoarece dupa acest interval de timp freebetul va fi anulat.