Platforma on-line Sportingbet – design si functionalitate

Site-ul Sportingbet are un design curat și folosește o schemă de culori atractivă, cu un fundal turcoaz aparte. Multa lume consideră chiar că site-ul Sportingbet este mai cald decât cel al majoritatii caselor de pariuri on-line. Cu toate acestea, unii utilizatori s-au plans ca site-ul se încărca uneori lent, insa cu siguranta ca conexiune acestora la internet nu era una dintre cele mai rapide.

Platforma Sportingbet include un pachet de pariuri bine proiectat, care vă permite să examinați rapid pariurile dumneavoastra anterioare pe care le-ați plasat, precum și detalii despre pariurile dumneavoastra curente.

Site-ul Sportingbet include, de asemenea, o excelentă platformă de pariuri live, care este foarte ușor de utilizat, oferind pariuri live pe o gamă largă de sporturi și evenimente. De asemenea, Sportingbet oferă streaming live, nu doar pentru fotbal și cursele de cai, ci și pentru sporturi precum tenis, golf, hochei pe gheață și cricket.

Site-ul Sportingbet este disponibil în prezent în 23 de limbi.

Sportingbet pe dispozitivele mobile

Sportingbet oferă o aplicație bună de pariuri pentru utilizatorii de iPhone și iPad. Aplicația este disponibilă din iTunes App Store și oferă acces la toate caracteristicile cheie de pe site-ul desktop, inclusiv la pariurile live și la functia de streaming live.

Spre deosebire de majoritatea concurenților săi insa, Sportingbet nu are o aplicație separată pentru Android. Cu toate acestea, dacă navigați pe www.Sportingbet.com de pe orice dispozitiv mobil cu Android, veți fi redirecționat automat către o versiune mobilă a site-ului Sportingbet, care functioneaza in bune conditii.

Serviciu de relatii cu clienții Sportingbet

Sportingbet nu are din partea pariorilor sai decât cuvinte de laudă pentru serviciul său prietenos și eficient de serviciul de relații cu clienții, care este disponibil prin telefon, chat live și e-mail. Timpii de răspuns ai echipei sunt printre cei mai buni, iar întrebările clientilor sunt rezolvate rapid și în mod profesionist.

Metodele de plată acceptate pentru depunerea și retragerea fondurilor la Sportingbet

Metodele de plată acceptate pentru depunerea și retragerea fondurilor includ toate opțiunile obișnuite, de la cardurile de credit și debit la portofele electronice precum NETELLER și Skrill și transferuri bancare.

Sportingbet ocupă un loc fruntas in ceea ce prineste perioadele de plată tipice. Dacă utilizați o opțiune de portofel electronic pentru a retrage fondurile, de xemplu, acestea vor intra în mod normal în contul dumneavoastra în câteva ore (în mod cert în 24 de ore).

In concluzie, Sportingbet este o opțiune solidă pentru orice parior incepator sau avansat, cu cote deosebit de favorabile si atractive pentru fotbal si sporturile americane, dar si pentru unele sporturi mai speciale precum cursele de cai și alte sporturi. Vă recomandăm să o adăugați Sportingbet in topul preferintelor dumneavoastra in ceea ce priveste case de pariuri online si va dorim mult succes!