888sport

888casino este dedicat in totalitate jocului corect, iar gazdele sale de licente si certificate care demonstreaza acest lucru. In primul rand, detine o licenta a Comisiei pentru jocuri de noroc, care este necesara pentru orice cazinou online care doreste sa isi ofere serviciile pe piata din Romania. Aceasta este o comisie stricta care reglementeaza si monitorizeaza cazinourile pentru a se asigura ca respecta regulile stricte. Detine, de asemenea, o licenta de la Autoritatea de jocuri la distanta din Gibraltar, care ii permite sa-si ofere serviciul jucatorilor din intreaga lume.

In plus, site-ul sau web este incercat si testat de McAfee. Aceasta companie testeaza regulat site-ul pentru a va asigura ca nu exista malware, link-uri rau intentionate sau virusi. De asemenea, foloseste cea mai recenta tehnologie de criptare pe 128 biti pentru a va asigura ca toate detaliile financiare si personale sunt pastrate in siguranta si in siguranta. De asemenea, compania este certificata eCOGRA, care asigura ca se comporta cinstit, responsabil si ca toate depozitele monetare sunt 100% sigure.

Operatorul este responsabil social si are un program dedicat 888 Responsabil. Urmeaza toate procedurile necesare, cum ar fi instrumentele de auto-limitare si autoexcludere. De asemenea, foloseste un sistem de verificare de ultima ora pentru a va asigura ca nimeni sub 18 ani nu poate juca.

De asemenea, aveti optiunea de a face o pauza pentru o perioada determinata de timp, daca nu doriti sa va excludeti complet. Pe langa propriul program, acesta promoveaza, de asemenea, organizatii precum Gamblers Anonymous, Linia de ajutor pentru terapie pentru jocuri de noroc si Gamcare. A fost chiar recunoscut de catre GamCare pentru daruirea si angajamentul sau de a proteja jucatorii si de a opera in mod responsabil.