Betstars

Un lucru in care ar trebui sa te uiti mereu la orice casa de pariuri online este cat de usor poti retrage fondurile tale? Deci, cum sa scot banii cu Betstars? E simplu. Accesati sectiunea „Casier” si faceti clic pe retragere. Betstars ofera mai multe modalitati de a va retrage banii si castigurile, inclusiv carduri de debit, carduri de credit si multe optiuni de portofel electronic.

Si pentru a raspunde la intrebarea „Betstars este de incredere?”, Trebuie sa spunem „da”, deoarece sunt acoperite de toate organismele de reglementare corespunzatoare pentru plati. Puteti vedea toate datele importante privind taxele, perioadele de procesare a platilor etc.

Iata un loc in care ratingul nostru de la Betstars este scazut, deoarece casa de pariuri nu reuseste cu adevarat sa obtina corect serviciul pentru clienti. Nu exista niciun numar de telefon Betstars in Romania si nici o functie de chat live 24/7. Singura optiune este utilizarea formularului de asistenta pentru clienti. Doar nu credem ca este suficient.

Formularul de asistenta pentru clienti este disponibil 24/7 si exista o pagina de „ajutor” destul de detaliata care functioneaza ca o sectiune frecventa de intrebari frecvente. Exista cateva „cum sa„ ghidati ”foarte utile pentru a va duce la pas cu pas.