Unibet

Deschiderea unui cont nou la Unibet inseamna ca puteti profita de oferta de bun venit Unibet. In loc de un pariu gratuit Unibet, de ce poti beneficia este de 250 de ron inapoi ca bonus la prima ta miza + bonus de 50 RON la cazinou. Iata cum functioneaza:

Trebuie sa fii un client din Romania cu varsta de 18 ani sau mai mare

Inregistrati un cont, depuneti si plasati un pariu sportiv de cel putin 5 RON cu cote de 1,80 sau mai mari.

Daca pariul dvs. castiga, bonusul dvs. este finalizat si veti primi castigurile si miza dvs.

Daca pariul dvs. pierde, veti primi miza inapoi, pana la un bonus de 250 RON.

Indiferent daca castigati sau pierdeti, bonusul dvs. de cazinou de 50 RON va fi creditat in contul dvs. in ziua urmatoare.

Nu este necesar un cod de promovare Unibet pentru a solicita aceasta oferta de inscriere, dar trebuie sa stiti ca atat in ceea ce priveste bonusul inapoi, cat si bonusul cazinoului, se aplica cerintele de pariere. Aceasta inseamna ca va trebui sa indepliniti anumite reguli inainte sa vi se permita sa retrageti aceste bonusuri.

Puteti utiliza bonusul inapoi in bani fie in cartea de sport, fie in cazinoul Unibet. Oferta de pariere are cerinte de pariere de 3 ori, ceea ce inseamna ca, daca primiti bonusul de returnare maxima de 250 de ron, va trebui sa pariati 120 de ron pentru a completa conditiile de bonus. Pe de alta parte, daca utilizati bonusul in cazinou, cerintele de pariere sunt de 25x. Aceasta inseamna ca va trebui sa pariati 1.000 de ron pentru a completa cerintele bonusului. Asigurati-va ca cititi termenii si conditiile complete.

In general, aceasta este o oferta de bun venit destul de decenta de la Unibet. Recunoastem ca preferam ofertele de pariuri gratuite la inscriere, dar putem aprecia ca se indeparteaza de norma si ofera bonusuri care pot fi utilizate atat in cartea de sport, cat si in cazinou.