Cum sa plasati primul dumneavoastra pariu la Baumbet

Este foarte simplu sa jucati primul dumneavoastra bilet de pariuri online la Baumbet. Mai intai trebuie sa selectati sportul din partea stângă a paginii principale Baumbet, apoi competiția, urmand sa dai un pronostic la partida selectata. Exista si o metoda mult mai rapida, folosind casuta de cautare (in aceeași parte stângă a paginii), unde tot ce trebuie sa faceti este să scrieti numele campionatului/ echipei  sau jucătorului .

In centrul paginii principale Baumbet vor fi afisate evenimentele disponibile din competiția selectată. Daca ati mers pe varianta a doua, folosind casuta de cautare, vi se vor afisa meciurile în care este implicată formatia pe care a-ti nominalizat-o în căsuța de căutare

Puteti paria pe una dintre opțiunile afisate cu un simplu click pe aceasta. Daca doriti sa vizualizati oferta întreagă pentru partida, nu ramane decat sa faceti click pe evenimentul respectiv si sa alegeti dintre optiunile de pariere propune de Baumbet, unele foarte generoase.

Odata selectat un pronostic, acesta se va încărca pe biletul de pariuri aflat in partea dreaptă a ecranului. Urmeaza sa va hotarati asupra mizei pe care o veti investi si sa plasati pariul facand click pe „PLASEAZA PARIU”. Acelasi lucru trebuie sa faceti si daca adaugati mai multe selectii. Doar ca trebuie sa urmariti cota finala, pentru a va calcula eventualul castig.

Baumbet pe mobil

Chiar daca Baumbet nu a dezvoltat pana acum o aplicatie mobila, puteti paria fără probleme de pe dispozitivele mobile direct din browser, deoarece site-ul Baumbet este foarte bine optimizat pentru mobil, asa că veti putea paria în cele mai bune condiții.

Oferta de pariuri Baumbet

Sporturile disponibile la Baumbet sunt foarte numeroase, pornind de la cele populare precum fotbalul sau tenisul pana la rugby, sărituri cu schiurile, rugby, polo pe apă, box, ciclism, snooker sau floorball. O

Oferta pe fiecare sport este, de asemenea, extrem de generoasa. De exemplu, la data scrierii acestui articol sunt disponibile peste 1000 de evenimente din fotbal, peste 247 din baschet, peste 200 din tenis, ca să ne referim doar la primele trei sporturi ca si popularitate.

Iar profunzimea ofertei este de invidiat, optiunile de pariere la partidele de fotbal din competiții de top nelipsind pariurile pe cornere, pe jucatori sau pe cartonașe, sansă dublă sau total goluri. O combinație interesantă la Baumbet este pariul scor corect prima repriză și total goluri la final. Puteti, de exemplu, să pariati la baumbet pe 1 – 0 scor la pauză și 3+ goluri la final.

Mult succes cu Baumbet!