Răzvan Marin dorit de Club Brugge

Conform presei olandeze, internaţionalul român Răzvan Marin se poate intoarce in campionatul belgian, la liderul Club Brugge. Cum actualul lui club, Ajax  Amsterdam este interesat de transferul lui Krepin Diatta de la formatia belgiana, Răzvan Marin ar putea fi inclus in aceasta tranzactie. La randul sau, clubul din Jupiter League şi-a manifestat interesul pentru jucatorul care a mai evoluat in Belgia pentru Standard Liège intre anii 2017 si 2019, cand a fost Sportingbet cumparat de Ajax pentru 12.5 milioane de euro. Momentan, mijlocasul este cotat de situl de specialitate Transfermarkt.com la 8 milioane de euro.

Liderul din Belgia este una dintre cele mai importante echipe din Jupiter League, detinand in palmares16 titluri de campioană si 11 cupe ale Belgiei. Echipa antrenată Philippe Clement se afla pe primul loc si in actuala stagiune dupa 29 de etape, cu 15 puncte avans fata de urmatoarea clasata, Gent.

Razvan Marin a prins echipa lui Aljax doar in 17 partide , in toate competitiile, in acest sezon competitional (din care 10 Eredivisie si 4 in Champions League), reusind sa ofere 2 pase decisive. Mijlocasul roman nu a reusit sa se acomodeze in prima liga olandeza asa de bine cum a reusit-o sezoanele trecute in Jupiter League. Ca si comparatie, in cele 2 stagiuni si jumatate cat a evuluat in campionatul belgian pentru Standard Liège, Marin a jucat in 80 de partide, reusind sa marcheze si 14 goluri.

In fereastra de transferuri din iarnă, alte două formaţii din Jupiter League şi-ai manifestat interesul pentru roman, dorind sa-l aduca sub formă de împrumut – Antwerp, echipa antrenată de conationalul Ladislau Boloni şi vechea sa formatie, Standard Liege, insa s-au lovit de refuzul lui Ajax.

Fenerbace pe urmele lui George Puscas

Atacantul nationalei George Pușcaș, in varsta de 24 de ani ar putea ajunge in Turcia la Fenerbace Istambul, el exprimandu-si acordul pentru un transfer în această vară de la echipa engleza din Championship, Reading.

Curtat insistent de turci, sunt sanse mari ca Pușcaș sa pleace de la Reading, mai ales ca, conform ziaristilor englezi, din cauza crizei Sportingbet provocate de pandemia de coronavirus, clubul din Championship are probleme financiare și va trebui să vândă jucători importanți pentru a scăpa de salariile mari. 1 milion de euro pe an castiga George la Readin, cu care mai are contract încă 4 sezoane.

11 goluri a reusit atacantul roman, evaluat de Transfermarkt la 4.8 milioane de euro, în cele 33 de partide jucate în Anglia.