Calitatea serviciilor prestate, cat si seriozitatea acesteia fac din agentia de pariuri online Betano una dintre cele mai preferate case de pariuri din Romania, jucatorii romani impartasind pareri pozitive despre acest bookmaker, intrat pe piata din tara noastra în anul 2016.

Platforma usor de folosit, bonusul de bun venit si suportul tehnic prin chat live de exceptie recomanda Betano atat jucatorilor începători, dar si celor avansati, care se vor bucura la Betano de functia de cash out, de cote competitive si de cea mai bună ofertă de pariuri de pe piata.

Dintre alte motive si promotii pentru care merita sa-ti faci chiar azi un cont la Betano enumeram:

  • Optiunea 0-0. Dacă partida pe care ai pariat la Betano se termina cu scor nul, 0-0 vei primi banii înapoi. O oferta unica, Betano oferind inapoi miza integral daca meciul pe care ati mizat se termină cu scorul de 0-0. Conditia este ca pariul sa fi fost plasat pe scor exact sau pe pauza/ final;
  • Cote cu marjă 0%. Suntem convinsi ca cei mai experimentati jucatori cunosc despre ce este vorba, insa noi vom detalia in continuare acest subiect. Astfel, cote cu marja marja 0% inseamna ca avantajul casei de pariuri Bet Ano este 0, iar jucatorii beneficiaza la Betano de cele mai bune cote de pariere de pe piata. Exista si niste restrictii, in sensul ca aceasta marja de 0% este aplicabila doar daca pariati pe pronosticul final, in functie de sport, adica 1×2 – exemplu: fotbal sau 12, exemplu – tenis, iar cotele cu marja 0% sunt doar pentru anumite evenimenmte sportive selectate de operator;
  • Piereti un meci, insa nu și biletul de pariuri. Aceasta promotie se adreseaza in primul rand celor care prefera sa joace cat mai multe meciuri pe biletul de pariuri si vine in ajutorul celora care in trecut au pierdut multe bilete pe un singur meci. Va suna cunoscut, nu-i așa? Astfel, daca se intampla acest lucru, miza pariata va va fi înapoiată integral si, practic, cu toate ca nici nu ati castigat, nu ati pierdut nimic! Sunt si niste termene si conditii care se aplica acestei promotii. In primul rand, Betano va inapoiaza banii in limita a 100 de lei. Asta inseamna ca daca miza dumneavoastra a fost de 250 lei, sa zicem si ati pierdut la un singur meci, veti primii inapoi doar 100. De asemenea, pronosticurile acceptate pe biletul de pariuri sunt urmatoarele: la fotbal – 1X2, GG/NG, Sub/Peste; la baschet – Victorie, Sub/Peste, Handicap. De asemenea, cotele selectiilor trebuie sa fie de peste 1.65, biletul de pariuri sa numere intre 5 si 10 evenimente, iar acestea sa fie din următoarele competiții: pentru basket – Eurobasket, Euroleague, Campionatul Spaniei NBA; pentru fotbal: Europa League, Champions League, Primera Division, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 sau Liga 1 din Romania.

Mult succes cu Betano!