1xbet

Daca sunteti un parior romaniaz si un fan al baschetului greu, acum puteti paria pe MPBL una dintre cele mai noi ligi de baschet din Romania. Si nu doar ca daca sunteti un Sabungero certificat sau un adorator al luptelor de cocosi, aici este o veste buna pentru dvs.

1xbet acopera si transmisia in direct la Sabong si acum aveti sansa de a urmari si de a paria si la una dintre celebrele traditii sportive in Romania. Pariurile de fotbal acopera Premier League engleza si multe alte ligi de top si competitii de cupe din intreaga lume.

Fiecare meci ofera o varietate de piete directe, goluri si piete de jucatori, precum si multe alte optiuni de pariere. Pariurile pot fi, de asemenea, plasate inainte de eveniment si in joc. Pariurile de golf includ toate turneele europene si PGA Tour.

Pariurile de cricket acopera cele mai bune actiuni interne din Anglia. Puteti verifica, de asemenea, cele mai recente cote la evenimentele mari si viitoare, cum ar fi Cupa Mondiala ICC. Daca esti intr-adevar un mare fan al lui Manny Pacquiao, acum poti paria pe el in fiecare lupta. Veti putea, de asemenea, sa pariati pe sporturi de top din SUA, cum ar fi baseball, baschet si hochei pe gheata, precum si fotbalul american.